KHL: Po zápase so Slovanom sa Radulov skoro pobil so šéfom rozhodcov

NETKY.SK • 22 Február 2016, 08:19 • 2 min
KHL: Po zápase so Slovanom sa Radulov skoro pobil so šéfom rozhodcov

MOSKVA - K zaujímavej situácii prišlo v nedeľu po prvom súboji štvrťfinále play-off Západnej konferencie Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) medzi CSKA Moskva a Slovanom Bratislava.

slovakia

left justify in out

Šéf rozhodcov celej súťaže Vladimir Pľuščev totiž v útrobách moskovského Ľadového paláca športu Vsevoloda Bobrova na chodbe pred šatňou CSKA dôrazne napomínal lídra tímu Alexandra Radulova, že počas bitky nemôže zo striedačky svojvoľne skočiť na ľad a zapojiť sa do nej. Domáca hviezda tak urobila v záverečných sekundách nedeľňajšieho stretnutia, keď Žiga Jeglič uštedril niekoľko úderov domácemu Vladimirovi Žarkovovi.

 

Ako informuje portál Championat.com, Pľuščev s A. Radulovom po sebe kričali, použili aj vulgarizmy a takmer sa pobili. Pri odchode funkcionár povedal útočníkovi, že "skončil", na čo hokejista odvetil: "Sám si skončil!" Pľuščev sa zarazil a spýtal Radulova: "Komu tykáš, ty klaun?" Na to hráč CSKA odvrkol: "Ty si klaun." A cesty oboch sa rozišli.

 

Vedenie KHL zatiaľ neinformovalo, či dodatočne nepotrestá Alexandra Radulova za to, že zo striedačky skončil na ľad počas bitky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona