KHL: Petružálek vynechal zápas pre úmrtie priateľky

NETKY.SK • 12 November 2014, 12:50 • 2 min
KHL: Petružálek vynechal zápas pre úmrtie priateľky

CHABAROVSK - Hokejista Avtomobilistu Jekaterinburg Jakub Petružálek pre úmrtie priateľky vynechal stredajší súboj Kontinentálnej hokejovej ligy na ľade Amuru Chabarovsk, kde v minulosti hrával. Pre tragédiu odcestoval 29-ročný rodák z Mostu domov do Česka. Zatiaľ nie je isté, kedy sa vráti do Ruska. Informácie zverejnil web championat.com.

slovakia

left justify in out

Petružálkovu priateľku, modelku Kateřinu Netolickú, našli mŕtvu v litvínovskom byte. Podľa Mosteckého deníka objavil telo brat Jakuba Petružálka, ktorý bol byt skontrolovať. Kateřina Netolická oslávila 1. novembra svoje 26. narodeniny a patrila medzi top modelky. V poslednom čase sa venovala aj kickboxu. 

 

Petružálek odohral v tejto sezóne za Avtomobilist 23 stretnutí, v ktorých strelil štyri góly a pridal dvanásť asistencií. Na jeho konte je jeden mínusový bod. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies