KHL: Petružálek napriek dlhom neuspel a ostáva hráčom Amuru

NETKY.SK • 12 December 2013, 16:20 • 2 min
KHL: Petružálek napriek dlhom neuspel a ostáva hráčom Amuru

MOSKVA - Český hokejista Jakub Petružálek zatiaľ neuspel so žiadosťou o rozviazanie kontraktu s klubom Kontinentálnej hokejovej ligy Amur Chabarovsk pre dlhy.

slovakia

left justify in out

Disciplinárna komisia už pred týždňom rozhodla, že prípadom sa bude zaoberať vo štvrtok 12. decembra. Podľa šéfa komisie Alexandra Kiknadzeho už prípad medzičasom preložili na 14. januára. V rovnakom termíne sa bude hovoriť aj o žiadostiach ďalších dvoch hráčov Amuru. S klubom chcú pre chýbajúce financie rozviazať kontrakty aj Alexej Murygin a Jan Muršak.

"Vo štvrtok sme prehodnotili Petružálkovu žiadosť. Rozhodnutie ostáva zatiaľ nezmenené, omeškanie výplat nemôže byť dôvodom na rozviazanie kontraktu. Prípad budeme sledovať a opäť sa ním zaoberať 14. januára," vyhlásil podľa webu rsport.ru Kiknadze.

Finančné problémy v Amure vznikli po jesenných povodniach v Chabarovskom kraji. Sponzori totiž nemohli podporovať hokej, ale museli sa venovať financovaniu náhrad škôd. Predstavitelia Chabarovského kraja už medzičasom prisľúbili funkcionárom Amuru, že do 15. decembra splatí klub všetky dlžoby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies