KHL: Petrohrad sa udržal v hre o finále Gagarinovho pohára

NETKY.SK • 4 Apríl 2015, 09:54 • 2 min
KHL: Petrohrad sa udržal v hre o finále Gagarinovho pohára

MOSKVA - Hokejisti SKA Petrohrad sa vzopreli ukončeniu sezóny v Kontinentálnej lige (KHL), keď v piatkovom piatom dueli finále play-off Západnej konferencie odvrátili aj druhý mečbal CSKA Moskva.

slovakia

left justify in out

Po víťazstve 6:2 na ľade súpera znížili stav v sérii na 2:3. V stretnutí sa zaskvel druhý hosťujúci útok Dadonov - Šipačov - Panarin, ktorý zaznamenal deväť kanadských bodov.

 

Vo finále Východnej konferencie KHL Kazaň vedie nad Novosibirskom 3:1 na zápasy. Semifinálové série KHL sa hrajú na štyri víťazstvá, mená finalistov budú známe najneskôr 7. resp. 8. apríla.

Výsledok piatkového piateho stretnutia finále play-off Západnej konferencie Kontinentálnej hokejovej ligy (hrá sa na štyri víťazstvá):

CSKA Moskva - SKA Petrohrad 2:6 (0:2, 2:2, 0:2) - stav série 3:2
Góly: 21. A. Radulov (S. Da Costa), 33. S. Da Costa (I. Grigorenko, O. Nemec) - 9. Panarin (Dadonov, Šipačov), 12. Dadonov (Panarin, Rukavišnikov), 31. Kutejkin (Belov, Kovaľčuk), 40. Dadonov (Šipačov), 48. Panarin (Šipačov), 54. Burdasov (Belov, Thoresen)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies