KHL: Peter Podhradský do Lady Togliatti

NETKY.SK • 12 August 2014, 18:11 • 2 min
KHL: Peter Podhradský do Lady Togliatti

TOGLIATTI - Slovenský hokejový obranca Peter Podhradský bude v nasledujúcej sezóne pôsobiť v klube Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Lada Togliatti.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom portál R-Sport. Skúsený 34-ročný bek hral naposledy v Donbase Doneck, po dočasnom pozastavení činnosti ukrajinskému klubu zo strany vedenia KHL zostal bez zmluvy. V súvislosti s Podhradským sa hovorilo o jeho možnom pôsobení v rodnej Bratislave v Slovane, napokon sa však dohodol so staronovým účastníkom nadnárodnej súťaže.

 

Peter Podhradský pôsobí v KHL od leta 2007, okrem Donecka hral aj za Minsk, Magnitogorsk, Astanu, Nižnij Novgorod a Novokuzneck. Vyskúšal si aj nemeckú DEL (Frankfurt). Na Slovensku hral za Košice, Žilinu, bratislavský Slovan a Trnavu, v Česku za Třinec, Liberec a Pardubice. Tri sezóny strávil v zámorskej AHL v mužstve Cincinnati Mighty Ducks. Slovensko reprezentoval na MS 2007, 2008 a 2011. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona