KHL oficiálne potvrdila Zápas hviezd v Bratislave

NETKY.SK • 19 September 2013, 16:52 • 2 min
KHL oficiálne potvrdila Zápas hviezd v Bratislave

MOSKVA - Bratislava uvidí tohtosezónny Zápas hviezd Kontinentálnej hokejovej ligy. Vedenie súťaže vo štvrtok potvrdilo, že tradičná exhibícia najväčších osobností ligy sa uskutoční 11. januára 2014 v bratislavskej Slovnaft aréne. Pôvodne mala podujatie organizovať v O2 Arene Praha, ale vedenie KHL sa napokon pre problémy s halou rozhodlo presunúť duel do slovenskej metropoly. Informuje o tom web súťaže.

slovakia

left justify in out

V predvečer Zápasu hviezd (10. januára) sa uskutoční súboj legiend slovenského a ruského hokeja. V sobotu 11. januára 2014 nastúpia proti seba dva tímy zložené z ligových hviezd. O nomináciách hráčov sa rozhodne až v decembri. Predohrou duelu budú súťaže zručnosti. Nebude chýbať ani zábavný program pre divákov.

V rámci príprav navštívil Bratislavu viceprezident KHL pre komerciu a komunikáciu Iľja Kočevrin spoločne s prvým námestníkom riaditeľa "KHL Marketing" Alexejom Smertinom. Spoločne s generálnym manažérom Slovana Marošom Krajčim rokovali aj s primátorom Bratislavy Milanom Ftáčnikom a navštívili Slovnaft arénu. Už začiatkom septembra hovoril Kočevrin o presune Zápasu hviezd do Bratislavy. Odvtedy sa čakalo na oficiálne potvrdenie zo strany KHL.

"Rozhodli sme sa, že Zápas hviezd KHL sa bude konať v Bratislave a nie v Prahe. Bude v rovnakom termíne. Bratislava nie je príliš vzdialená od Prahy, takže sa prakticky nič nemení. Noví majitelia O2 Areny majú problémy s halou a organizovať v nej Zápas hviezd by bolo veľkým riskom. Halu v Prahe môžu kedykoľvek zatvoriť. Rozhodli sme sa minimalizovať risk a preniesli sme exhibíciu do Bratislavy," uviedol pred pár dňami pre ruský web R-Sport Iľja Kočevrin.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona