KHL: Od štvrtka finálová séria o Gagarinov pohár medzi CSKA a Magnitogorskom

NETKY.SK • 6 Apríl 2016, 10:08 • 2 min
KHL: Od štvrtka finálová séria o Gagarinov pohár medzi CSKA a Magnitogorskom

MOSKVA - Tím CSKA Moskva premiérovo a Metallurg Magnitogorsk druhýkrát v histórii si od štvrtka zahrajú vo finále play-off Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL). Favoritom bojov o Gagarinov pohár sú hokejisti stoličného CSKA, ktorí v tejto sezóne valcujú konkurenciu.

slovakia

left justify in out

Základnú časť KHL vyhrali a získali Pohár kontinentu, vo vyraďovačke v troch kolách prehrali iba raz, keď prešli cez Slovan Bratislava, Torpedo Nižnij Novgorod aj obhajcu trofeje SKA Petrohrad. Ofenzívnym lídrom Moskovčanov je Alexander Radulov, ktorý v základnej časti nazbieral 65 bodov a v play-off pridal ďalších jedenásť. Na opačnej strane barikády stojí skúsený Sergej Moziakin, najproduktívnejší hráč základnej časti (67 bodov) aj bojov o Gagarinov pohár (18). Magnitogorsk, ktorý v tohtosezónnej vyraďovacej časti prešiel postupne cez Jekaterinburg, Novosibirsk aj Ufu, premenil svoju jedinú doterajšiu účasť vo finále play-off na zisk trofeje. V ročníku 2013/2014 zdolal v záverečnej sérii HC Lev Praha v dramatickej sérii až v siedmom súboji. V hre o Gagarinov pohár nezostal už žiaden Slovák.

Séria hraná na štyri víťazstvá sa začne vo štvrtok 7. apríla v Moskve, na ľade CSKA sa uskutoční aj druhý zápas o dva dni neskôr. Nasledujúce dva súboje sú 11. a 13. apríla naplánované v Magnitogorsku. Prípadný piaty zápas sa uskutoční 15. apríla v Moskve, šiesty o dva dni neskôr na ľade Metallurgu a ak budú mať obe mužstvá na svojom konte po tri výhry, o držiteľovi Gagarinovho pohára rozhodne siedme stretnutie 19. apríla v Moskve.

Program finále play-off Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) o Gagarinov pohár:
CSKA Moskva - Metallurg Magnitogorsk (termíny: 7., 9., 11. a 13., prípadne 15., 17. a 19. apríla)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies