KHL: Obranca Leva: Nálada bola skvelá, so silami som na nule

NETKY.SK • 22 Marec 2014, 13:14 • 2 min
KHL: Obranca Leva: Nálada bola skvelá, so silami som na nule

PRAHA - Druhý duel semifinále play-off Západnej konferencie medzi domácim Levom Praha a Donbasom Doneck trval 126 minút a 14 sekúnd.

slovakia

left justify in out

Obranca českého hokejového klubu HC Lev Praha Ondřej Němec neskrýval rozčarovanie po prehre v piatkovom zápase s rekordnou dĺžkou v rámci Kontinentálnej hokejovej ligy. Druhý duel semifinále play-off Západnej konferencie proti ukrajinskému klubu Donbas Doneck trval 126 minút a 14 sekúnd, 5685 divákov sledovalo akoby dve stretnutia a ďalších 6:14 min. V riadnom hracom čase sa súboj skončil nerozhodne 3:3 a muselo sa predlžovať. Záverečnú bodku rekordnému stretnutiu dal 9 minút po polnoci miestneho času hosťujúci Beluchin.

 

"V momente, keď padol rozhodujúci gól, to bolo obrovské sklamanie. Mali sme v predĺženiach príležitosti, nepadlo nám to do bránky. Odrazu dali hostia gól z ničoho. V tej chvíli je to naozaj veľké sklamanie," cituje Němcove slová portál isport.blesk.cz. "Nikdy som nič podobné nezažil. Počas prestávok bola nálada v šatni skvelá, nikto sa nemračil, žartovali sme. Energiu sme si dopĺňali špagetami, kuracím mäsom, energetickými tyčinkami a nápojmi," uviedol 29-ročný bek. "Postupne sa striedania upravili tak, aby sa záťaž rozložila na viacerých hráčov. Človek je však v tej chvíli 'napumpovaný', taký zápas sa hrá možno raz za život. Ak by sme vyhrali, sily by sa mi vrátili rýchlo, teraz som na nule," vyhlásil Němec a na margo fanúšikov dodal: "Musím sa im veľmi poďakovať. Aj v siedmej tretine tu bolo stále veľa ľudí, všetci povzbudzovali. Skutočne im patrí obrovská vďaka." 

Doterajšie maximum KHL v dĺžku zápasu patrilo duelu Severstaľ Čerepovec - Lokomotiv Jaroslavľ, ktorý 26. februára 2013 trval spolu 118 minút aj 48 sekúnd. 

 

Stav série medzi HC Lev Praha a Donbasom Doneck je po piatku 1:1, jej pokračovanie je v nedeľu 23. marca v bratislavskej Slovnaft Arene Zimného štadióna Ondreja Nepelu, kde sa uskutočnia aj štvrtý a piaty zápas 24. a 26. marca. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies