KHL: Obranca Filip Novák sa vracia po roku do Slovana

NETKY.SK • 2 November 2016, 16:08 • 2 min
KHL: Obranca Filip Novák sa vracia po roku do Slovana

BRATISLAVA - Zraneniami sužovaný hokejový Slovan Bratislava počas novembrovej prestávky v KHL vyhradenej pre reprezentačné výbery získal do svojho kádra ďalšieho hráča.

slovakia

left justify in out

Dres bratislavského mužstva si po roku opäť oblečie skúsený český obranca Filip Novák, ktorý za Slovan hral v úvode predchádzajúcej sezóny a v polovici októbra odišiel do Traktoru Čeľabinsk. Na začiatku aktuálneho ročníka hral F. Novák za Pardubice, oficiálny web českého extraligistu referuje o jeho presune do Bratislavy.

 

Filip Novák za Slovan absolvoval 16 duelov s bilanciou 1 gól a 1 asistencia. V KHL dlho hral za Dinamo Moskva, s ktorým dvakrát získal Gagarinov pohár. Na reprezentačnej úrovni má na svojom konte zlato z MS 2010 v Nemecku. Slovan okrem Filipa Nováka získal do polovice decembra aj slovenského centra Tomáša Kopeckého.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies