KHL: Obranca Després bude chýbať Slovanu vyše mesiaca

NETKY.SK • 4 September 2017, 12:27 • 2 min
KHL: Obranca Després bude chýbať Slovanu vyše mesiaca

BRATISLAVA - Kanadský obranca Simon Després bude pre zranenie absentovať v zostave jediného slovenského účastníka v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) HC Slovan Bratislava približne 5 týždňov. Dvadsaťšesťročný rodák z mesta Laval si odniesol zo stretu so súperom na začiatku nedeľného domáceho zápasu s tímom Jugra Chanty-Mansijsk (2:3 po samostatných nájazdoch) zranenie v hornej časti tela.

slovakia

left justify in out

Després prišiel do Slovana na konci augusta pred začiatkom aktuálnej sezóny a to priamo z NHL. Pre zdravotné problémy však odohral v uplynulom ročníku v zámorskej profilige iba jedno stretnutie. Celkovo si zahral v 193 zápasov základnej časti, v ktorých nazbieral 43 bodov za 6 gólov a 37 asistencií. Vo vyraďovacej časti pridal ďalších 29 duelov so ziskom 7 bodov (1+6). V roku 2009 ho ako posledného hráča prvého kola z 30. miesta draftoval Pittsburgh Penguins, v ročníku 2014/2015 Desprésa vymenili do Anaheimu Ducks, kalifornský tím ho v júni vykúpil zo zmluvy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies