KHL: Obhajca z Petrohradu na úvod sezóny prehral doma s CSKA

NETKY.SK • 25 August 2015, 07:08 • 2 min
KHL: Obhajca z Petrohradu na úvod sezóny prehral doma s CSKA

PETROHRAD - Hokejisti SKA Petrohrad prehrali v otváracom zápase 8. ročníka Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) na domácom ľade s CSKA Moskva 3:4 po predĺžení. Súboj o Pohár Lokomotívu medzi domácim držiteľom Gagarinovho pohára a víťazom základnej časti rozhodol už v 26. sekunde predĺženia kanadský útočník Geoff Platt.

slovakia

left justify in out

Po bezgólovej prvej tretine otvoril skóre duelu hviezdny útočník moskovského tímu Alexander Radulov, ale o dve minúty Švéd Joakim Lindström vyrovnal. Duel v Ľadovom paláci mal veľké tempo a krátko po polovici zápasu poslal hostí znovu do vedenia Nikita Zajcev. Aj na to však našli hokejisti SKA odpoveď a v závere druhej časti Maxim Chudinov v presilovke vyrovnal.

 

Rozhodnutie nepriniesla ani tretia časť, pretože po zásahu Igora Ožiganova si strelecký účet otvoril kapitán SKA Iľja Kovalčuk a o víťazovi musel rozhodnúť nadstavený čas. Predĺženie trvalo len pár sekúnd, pretože Platt na dvakrát prekonal Mikku Koskinena a s bilanciou 1+1 sa stal hrdinom CSKA vo svojom premiérovom zápase za moskovský klub.

 

V stredu 26. augusta vstúpi do nového ročníka aj jediný slovenský účastník Slovan Bratislava. O 19.00 h privíta doma Admiral Vladivostok.

 

KHL - Pohár Lokomotívu:

SKA Petrohrad - CSKA Moskva 3:4 pp (0:0, 2:2, 1:1 - 0:1)

Góly: 23. Lindström, 38. Chudinov, 48. Kovaľčuk - 21. A. Radulov, 32. Zajcev, 45. Ožiganov, 61. Platt.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies