KHL: Nižnij Novgorod bude opäť v Západnej konferencii

NETKY.SK • 3 Júl 2014, 13:56 • 2 min
KHL: Nižnij Novgorod bude opäť v Západnej konferencii

MOSKVA - Vedenie Kontinentálnej hokejovej ligy rieši v týchto dňoch kalendár pre sezónu 2014/2015, do ktorej vstúpia aj HK Soči, Lada Togliatti a fínsky Jokerit Helsinki.

slovakia

left justify in out

Trio nových tímov nahradí Lev Praha, Donbas Doneck a Spartak Moskva, ktoré z finančných či politických dôvodov nevstúpia do nového ročníka. Zmeny si vyžiadajú aj menšie prerozdelenie účastníkov jednotlivých konferencií.

 

Soči a Jokerit Helsinki budú hrať v Západnej konferencii, kam sa z Východnej presunie po roku Torpedo Nižnij Novgorod. Jeho miesto v Charlamovovej divízii zaujme Lada Togliatti, ktorá sa do KHL vracia po štvorročnej prestávke. Trio Lev, Donbas a Spartak hralo v minulej sezóne v Západnej konferencii. Súťaž bude mať naďalej 28 klubov. Vlani v lete presunuli Nižnij Novgorod do Východnej konferencie, aby bol v oboch konferenciách rovnaký počet účastníkov. Informácie s odvolaním sa na Itar-Tass zverejnil web championat.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies