KHL: Nižnekamsk spätne stavia Netíka nad Radivojeviča

NETKY.SK • 9 December 2013, 16:24 • 2 min
KHL: Nižnekamsk spätne stavia Netíka nad Radivojeviča

NIŽNEKAMSK - Neftechimik Nižnekamsk pred sezónou 2013/2014 v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) urobil chybu, že siahol po Brankovi Radivojevičovi namiesto Tomáša Netíka. Pre R-Sport to vyhlásil športový riaditeľ klubu Rafik Jakubov. Ako je známe, Radivojevič v októbri prišiel do Slovana Bratislava po predčasnom ukončení pôsobenia v Nižnekamsku, kam teraz práve z kádra belasých zamieril Netík.

slovakia

left justify in out

"V ostatnej sezóne si Netík v Neftechimiku nepočínal zle. Chalan má zakončovateľské kvality. Nestrieľame nejako veľa gólov, takže potrebujeme hráča jeho typu. Nádejame sa, že nám v ofenzíve pomôže. Prečo sme ho neangažovali už v lete? Najprv sme sa nedokázali dohodnúť a potom sme sa rozhodli v prospech slovenského reprezentanta Radivojeviča, ale netrafili sme," vyhlásil Jakubov.

Netík v tomto súťažnom ročníku dosiahol z 32 zápasov bilanciu 11+3, je najlepším strelcom Slovana. Radivojevič si za Bratislavčanov zahral v 10 dueloch a má štatistiku 0+1. Čech v sezóne 2012/2013 nastúpil za Nižnekamsk na 42 stretnutí a skončil s údajmi 14+8.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies