KHL: Netík absentoval v zostave Slovana pre očnú infekciu

NETKY.SK • 16 Január 2015, 11:17 • 2 min
KHL: Netík absentoval v zostave Slovana pre očnú infekciu

BRATISLAVA - Bez útočníka Tomáša Netíka nastúpili hráči Slovana Bratislava vo štvrtok v dôležitom domácom súboji Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) proti nováčikovi HK Soči.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný krídelník síce figuroval v predpokladanej zostave mužstva na tento duel, no chýbal na predzápasovej rozcvičke i v samotnom súboji. Práve formácia Tomáša Netíka s dvojicou Slovincov Rokom Tičarom a Žigom Jegličom v posledných týždňoch patrila medzi najlepšie v belasom drese. Spomenuté slovinské duo tak dočasne prišlo o svojho kolegu a proti Soči okrem jednej šance Tičara ho nebolo príliš vidieť.

 

"Čakali sme do poslednej chvíle, ako sa situácia vyvinie. Tomáš napokon nenastúpil, dôvodom je infekcia oka," prezradil po prehre 3:5 kouč Slovana Petri Matikainen. To, či Netík nastúpi v sobotu proti Dinamu Moskva, zatiaľ nie je známe.

 

Slovan po štvrtkovom neúspechu figuruje Slovan na 13. mieste Západnej konferencie a na ôsmu pozíciu Nižného Novogorodu stráca päť bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies