KHL: Nedorost o víťaznom góle: Bol to taký typický môj gól, nijaký krásavec

NETKY.SK • 20 Október 2016, 13:02 • 2 min
KHL: Nedorost o víťaznom góle: Bol to taký typický môj gól, nijaký krásavec

BRATISLAVA - Stredajší triumf Slovana Bratislava v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) nad Kazaňou (2:1 po predĺžení) zariadili gólmi českí hráči. Obranca Tomáš Kundrátek v druhej tretine poslal "belasých" do najtesnejšieho vedenia 1:0 a útočník Václav Nedorost rozhodol o zisku druhého bodu pre domácich tri sekundy pred koncom predĺženia.

slovakia

left justify in out

"Bol to taký typický môj gól. Nijaký krásavec, len pichnutie ako do ho*na!" priniesol vyjadrenie skúseného útočníka oficiálny web Slovana.


Zaujímavosťou je, že kým s favoritmi dokáže Slovan hrať vyrovnanú partiu a neraz získavať aj body, často "vybuchne" s menej kvalitnými protivníkmi. "Hráme veľmi dobre proti silným súperom a potom sem prídu tímy ako Nižnekamsk alebo Medveščak a vyzerá to tak, akoby sme vôbec nevedeli hrať hokej a oni si s nami robia, čo chcú. Ale proti tým silnejším, teda s výnimkou Petrohradu, ktorý jasne dominoval, sme odohrali super zápasy, doma i vonku. Teraz nesmieme zaspať na vavrínoch, pretože jeden duel neznamená celú sezónu. Ak by sme najbližšie prehrali s Ladou, tak to bude rovnaké, ako po stretnutí s Nižnekamskom. Ľudia nás vypískajú a budú na nás kričať. A to sa nesmie stať. Musíme hrať rovnako, ako sme hrali prvé dve tretiny proti Kazani," poznamenal Václav Nedorost.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies