KHL: Nazarov zostáva trénerom Barysu

NETKY.SK • 5 December 2014, 11:34 • 2 min
KHL: Nazarov zostáva trénerom Barysu

ASTANA - Búrlivák Andrej Nazarov zostáva trénerom hokejistov Barysu Astana, v klube neprichádza k žiadnej zmene a informácie o jeho odchode boli klamlivé.

slovakia

left justify in out

V kazašskom tíme Kontinentálnej hokejovej ligy pôsobí aj slovenský brankár Ján Laco. Vo štvrtok sa objavili informácie, že vedenie klubu odvolalo Nazarova vzhľadom na výkony mužstva v nadnárodnej súťaži. Barys to však nepotvrdil a v piatok ráno na klubovom webe, ktorý vo štvrtok nefungoval, to poprel tlačový sekretár Oleg Žurkevič.

 

Nazarov viedol piatkový tréning mužstva. "Zostal som veľmi prekvapený, že neznámy zdroj vašich kolegov začal živiť tento príbeh. Chcem pripomenúť kolegom, že za šírenie nepravdivých informácií môžu zaplatiť vysokú pokutu alebo putovať do väzenia. A to platí nielen pre oficiálne stránky, ale aj pre Facebook, Twitter, VKontakt a ďalšie sociálne siete. Je potrebné veriť zdrojom, ktoré neskrývajú svoje mená. Tím sa v bežnom režime pripravuje na ďalší náročný trip. Áno, herne sa nám nedarí, ale tím je na šiestom mieste vo Východnej konferencii a všetci hráči sú pripravení bojovať za klub," uviedol podľa klubového webu pre championat.com Oleg Žurkevič. "Každý profesionálny tréner sa začína pripravovať na odvolanie už od prvej sekundy po podpise zmluvy," povedal Nazarov podľa kazašských médií. 

 

Nazarov sa stal trénerom Barysu v lete po prechode z Donbasu Doneck. Pod jeho vedením mužstvo odohralo 35 stretnutí KHL a získalo 50 bodov. Barys je na šiestom mieste vo Východnej konferencii a mieri do play-off. Z ostatných ôsmich stretnutí však ani raz nevyhral. Nazarov navyše pre dištanc v posledných súbojoch chýbal na lavičke a mužstvo na stretnutia iba pripravoval.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies