KHL: Nazarov zostáva na poste trénera Barysu Astana

NETKY.SK • 2 Apríl 2015, 10:28 • 2 min
KHL: Nazarov zostáva na poste trénera Barysu Astana

ASTANA - Napriek vypadnutiu Barysu Astana v 1. kole play-off Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) bude tréner Andrej Nazarov viesť tento klub aj v nasledujúcom ročníku.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťročný kouč prišiel do Barysu pred sezónou 2014/2015 z Donbassu Doneck, ktorý ukončil pôsobenie v KHL. V Astane počas celého ročníka predvádzal výborné výkony slovenský brankár Ján Laco. "Na zasadnutí vedenia HK Barys sme zhodnotili vystúpenie klubu v uplynulej sezóne ako uspokojivé. Rozhodli sme sa preto predĺžiť zmluvu s trénerom Nazarovom a jeho realizačným tímom aj na ročník 2015/2016," uvádza sa v stanovisku kazašského mužstva. Zmena v Baryse nastala na poste prezidenta klubu, Nurlana Orazbajeva nahradil Alexander Koreškov.


Už v prvej polovici marca vyjadril spokojnosť s účinkovaním Barysu v KHL prezident Kazašskej hokejovej federácie Amkar Mamin. "Úvod aj záver sezóny boli úspešné, no v strede bol tím v recesii. Barys skončil v tabuľke Východnej konferencie na 5. mieste, čo je uspokojivý výsledok. V play-off každý mohol vidieť, že proti sebe nastúpili vyrovnané mužstvá. Avangard je klub s veľkou tradíciou i úspechmi v minulosti, vždy má tie najvyššie ciele. V poslednom zápase série sa misky váh naklonili na jeho stranu. Napriek vypadnutiu považujem vystúpenie Barysu za úspešné. Keď sa pozrieme na celú sezónu, je potrebné poďakovať trénerovi Nazarovovi," uviedol A. Mamin. Astana vypadla v 1. kole play-off s Avangardom Omsk po sedemzápasovej dráme.




 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona