KHL: Nazarov už vychladol a chce sa ospravedlniť Fetisovovi

NETKY.SK • 6 November 2014, 15:03 • 2 min
KHL: Nazarov už vychladol a chce sa ospravedlniť Fetisovovi

ASTANA - Kontroverzný kouč Andrej Nazarov z tímu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Barys Astana neľutuje svoje správanie z polovice septembra.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťročný kouč 17. septembra vybuchol počas zápasu na klzisku Admiralu Vladivostok, v ktorom hostia prehrali 2:3. "Urobil som to, čo som urobil. Správal som sa hrubo a priaznivcom som sa ospravedlnil. Uvedomujem si, že som prekročil pravidlá," poznamenal vo štvrtok Nazarov.

 

Suspendovali ho za tri priestupky - nedisciplinované správanie, hádzanie predmetov na ľadovú plochu a obscénne gestá. Okrem toho musel Barys zaplatiť za hriešnika pokutu 160 000 rubľov. Navyše, kouč prišiel podľa rozhodnutia vedenia KHL o časť svojho platu. Iba 40 sekúnd pred treťou sirénou inkriminovaného duelu mali hostia príliš veľa hráčov na ploche, čo si arbitri všimli a poslali na trestnú lavicu Michaila Rachmanova. Nazarov vypenil: v návale zlosti najprv kopol uterák na ľad a vzápätí hodil po rozhodcoch fľašu s nápojom. Za to musel odísť predčasne do šatne. Ešte predtým stihol arbitrov i domáce tribúny počastovať obscénnymi gestami a vulgárnym slovníkom. 

 

 

 

Niekdajší asistent trénera v ruskej reprezentácii Nazarov si po súboji zobral na mušku aj šéfa domáceho mužstva Viačeslava Fetisova. "Mám podozrenie, že arbitri vo Vladivostoku sú rukojemníkmi v hre silných. Šéfom Admiralu je niekdajšia hokejová hviezda Viačeslav Fetisov. V novej úlohe však zbiera len neúspechy. Pripomeniem posledné mesiace - cirkus pri voľbe šéfa Ruského hokejového zväzu a potom štyri prehry Vladivostoku v KHL. Asi nastal čas s tým niečo urobiť," povedal v septembri Nazarov. Po takmer dvoch mesiacoch prišiel čas na urovnanie sporu. "Na to je potrebné osobné stretnutie. Zatiaľ taká možnosť nebola, no pracujem na tom. Určite sa mu však osobne ospravedlním," dodal niekdajší hráč zámorskej NHL. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies