KHL: Nazarov čelí ďalšiemu škandálu, novinárovi bránil v práci

NETKY.SK • 12 Január 2015, 13:36 • 2 min
KHL: Nazarov čelí ďalšiemu škandálu, novinárovi bránil v práci

MOSKVA - Zástupcovia oficiálnej televíznej stanice Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) plánujú podať podnet na disciplinárnu komisiu súťaže na trénera Andreja Nazarova z klubu Barys Astana.

slovakia

left justify in out

Známy búrlivák totiž počas sobotňajšieho domáceho duelu proti Jekaterinburgu (4:1) znemožnil redaktorovi spomenutého média vyspovedať Nikitu Michajlisa, autora prvého gólu Barysu. Nazarov 19-ročného mladíka jednoducho chytil za rameno a stiahol do hráčskej kabíny. KHL TV má okrem prenosov jednotlivých zápasov zakúpené práva na rozhovory s hráčmi počas prestávok a po stretnutiach. Nazarov sa neskôr rozhodol situáciu objasniť: "Chcel som v kabíne urobiť pohovor, počas ktorého museli byť v kabíne všetci."

 

Redaktor Roman Čerňavskij po incidente rozbehol inciatívu, aby kouča Nazarova novinári úplne ignorovali a pri žiadnej príležitosti nevyslovili či nenapísali jeho meno. Podporu našiel okrem iných aj u uznávaného komentátora Dmitrija Fiodorova. V pondelok ráno informoval denník Sovetskij sport o pokute 100-tisíc rubľov pre Nazarova, no táto správa sa neskôr ukázala ako nepravdivá. 

 

V tejto sezóne nejde o prvý konflikt Andreja Nazarova s novinármi. Po skončení novembrového zápasu v Kazani reportéra magazínu Biznis online začal urážať a odmietol odpovedať, kým neopustí žurnalista miestnosť. Ten neskôr žiadal od trénera ospravedlnenie. To však Nazarov ignoroval a v decembri novinár podal na neho žalobu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies