KHL: Najnižší muž súťaže Anisin na skúške v HK Soči

NETKY.SK • 7 August 2014, 15:53 • 2 min
KHL: Najnižší muž súťaže Anisin na skúške v HK Soči

SOČI - Najnižšieho hráča v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL), útočníka Michaila Anisina, čaká skúška v tíme nováčika tejto súťaže HK Soči.

slovakia

left justify in out

Denníku Sport-Express to uviedol hlavný tréner sočského mužstva Viačeslav Bucajev. Dvadsaťšesťročný krídelník naposledy pôsobil v ukrajinskom Donbase Doneck, predtým aj v Nižnekamsku, Čerepovci, Podoľsku, Novosibirsku či Chanty-Mansijsku, s moskovským Dinamom získal Gagarinov pohár. Iba 165-centimetrový hokejista podpísal s HK zmluvu na jeden mesiac. Počas tohto obdobia môže realizačný tím presvedčiť o svojich kvalitách a získať plnohodnotný kontrakt. "Michail k nám pricestoval dnes v noci a teraz ho čaká lekárska prehliadka. V prvom rade musíme mať istotu, že je zdravý. Zvyšok bude na jeho pleciach," informoval Bucajev.

 

Michail Anisin začal predchádzajúci súťažný ročník v Nižnekamsku, odkiaľ v októbri zamieril do Donecka. Po mesiaci v ukrajinskom klube sa pobil so spoluhráčom Sergejom Varlamovom, s Donbasom ukončil spoluprácu a odvtedy si nenašiel nového zamestnávateľa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona