KHL: Najlepšími v semifinále Vehanen, Oystrick a Moziakin

NETKY.SK • 14 Apríl 2014, 18:57 • 2 min
KHL: Najlepšími v semifinále Vehanen, Oystrick a Moziakin

MOSKVA - Fínsky brankár Petri Vehanen, kanadský obranca Nathan Oystrick a ruský útočník Sergej Moziakin sa stali najlepšími hráčmi semifinále Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL). V pondelok o tom informovala oficiálna webová stránka súťaže.

slovakia

left justify in out

Prví dvaja menovaní sú hráčmi českého klubu HC Lev Praha. Tridsaťšesťročný Vehanen dosiahol v piatich zápasoch proti Lokomotivu Jaroslavľ štyri víťazstvá, z toho dvakrát si udržal čisté konto. Mal 96,18-percentú úspešnosť zákrokov a v priemerne na jeden duel inkasoval 1,13 gólu. Kanaďan Oystrick pomohol pražskému tímu k postupu do finále tromi gólmi. Tridsaťtriročný Moziakin z Metallurgu Magnitogorsk strelil v piatich súbojoch proti Ufe dva góly a k tomu pridal aj jednu asistenciu. Najlepším nováčikom bol gólman Ufy Andrej Vasilevskij. 

 

Prvý zápas finále KHL medzi Magnitogorskom a Levom Praha je na programe v piatok 18. apríla. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies