KHL: Najlepším útočníkom v novembri slovanista Zach Boychuk

NETKY.SK • 1 December 2017, 14:37 • 2 min
KHL: Najlepším útočníkom v novembri slovanista Zach Boychuk

MOSKVA - Dvadsaťosemročného Kanaďana v službách Slovana Bratislava Zacha Boychuka ocenili ako najlepšieho útočníka mesiaca november v Kontinentálnej hokejovej lige.

slovakia

left justify in out

Bývalý hráč Caroliny, Pittsburghu či Nashvillu v NHL sa nedávno stal aj útočníkom 13. týždňa v KHL. Zach Boychuk v novembri výrazne prispel k 5 víťazstvám Slovana Bratislava 6 gólmi a 5 asistenciami, čo bola najvyššia produktivita v celej súťaži.

 

Pridal aj bilanciu +4 v plus/mínus bodoch. Boychuk strelil po dva góly Amuru Chabarovsk a Víťazu Podoľsk a pridal aj rozhodujúci zásah do siete čínskeho zástupcu Červená hviezda Kchun-lun. V mesačnom výkaze mu svieti aj celkovo 10 zablokovaných striel súperových hráčov.

Ďalšími troma ocenenými hráčmi uplynulého mesiaca v KHL boli brankár Vasilij Košečkin (Metallurg Magnitigorsk), obranca Nikita Trjamkin (Avtomobilist Jekaterinburg) a nováčik - útočník Aleksandr Petunin (Dinamo Moskva). Informoval o tom web khl.ru.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies