KHL: Najlepší hráči týždňa sú H. Karlsson, Arzamascev a Šipačov

NETKY.SK • 14 November 2016, 13:07 • 2 min
KHL: Najlepší hráči týždňa sú H. Karlsson, Arzamascev a Šipačov

MOSKVA - Henrika Karlssona, Zachara Arzamasceva a Vadima Šipačova vyhlásili za najlepších hráčov jedenásteho týždňa Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL).

slovakia

left justify in out

Švédsky brankár Karlsson z Barysu Astana v troch minulotýždňových štartoch vychytal tri víťazstvá, z toho dvakrát si udržal čisté konto a raz inkasoval iba jeden gól - z hokejky Patrika Lušňáka vo štvrtkovom súboji proti Slovanu Bratislava. Švédsky gólman zaznamenal úspešnosť zásahov 98,86 percenta a priemer 0,33 inkasovaného gólu na zápas.

 

Obranca Arzamascev, ktorý bol najlepším bekom aj v desiatom týždni KHL, si v troch dueloch tímu Salavat Julajev Ufa pripísal dva góly a jednu asistenciu.

 

Útočník Šipačov z mužstva SKA Petrohrad zaznamenal v troch zápasoch 8 kanadských bodov za 2 presné zásahy a šesť gólových prihrávok. Obrancu Dmitrija Šulenina z mužstva Torpedo Nižnij Novgorod ocenili ako najlepšieho nováčika.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies