KHL: Nagy nechá rokovania so Slovanom o dlhoch na agenta

NETKY.SK • 7 Júl 2015, 14:01 • 2 min
KHL: Nagy nechá rokovania so Slovanom o dlhoch na agenta

BRATISLAVA - Spoločnú prípravu na ľade s hokejistami Slovana Bratislava začal v utorok aj útočník Ladislav Nagy.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročného krídelníka veľmi potešilo, že mužstvo sa už formuje. "Klub do poslednej chvíle čakal, či bude hrať extraligu alebo KHL. Myslím si, že do dvoch týždňov budeme mať plný káder. Čo som počul, prísť majú kanadskí brankári aj iné posily. Bude to vynikajúce mužstvo pre novú sezónu. Verím, že potešíme fanúšikov a budeme vyhrávať. Minulý ročník bol sklamaním a dúfam, že tento bude lepší," povedal rodák z košickej Šace a doplnil: "Je to super pre klub aj fanúšikov, že už trénujeme a pripravujeme sa na novú sezónu. Hráči sme dlho čakali, kde Slovan bude hrať. Napokon je to KHL, čo je super."

 

Nie je tajomstvom, že Slovan má z minulej sezóny nevyrovnané záväzky vrátane tých voči hráčov. Jednať by sa malo o niekoľkomesačné výplaty. Ladislav Nagy sa situáciou už nechce zaoberať. "Ja to nebudem riešiť, nechám to na agenta. Chcem sa venovať iba hokeju, v minulej sezóne toho bolo dosť. Uvidíme, ako sa obe strany dohodnú. Najlepšie by bolo, keby klub pokračoval v novej sezóne s čistým štítom a hráči sa mohli sústrediť len na hokej. Keď som hral v minulosti vo Fínsku či Švédsku, zaoberali sme sa len hokejom a nie každý deň preberali financie," dodal skúsený útočník. 

 

Okrem Ladislava Nagya pokračuje v Slovane aj český útočník Václav Nedorost, ktorý závere uplynulého ročníka vynechal pre zdravotné problémy. "Po zranení v Záhrebe som v polovici januára podstúpil operáciu a potom rehabilitoval. Posledné tri mesiace som však trénoval bez obmedzenia. Dúfam, že to všetko vydrží. Tie operácie už nerátam, bolo ich dosť," informoval 33-ročný rodák z Českých Budějovíc. Nedorostovi sa prvý spoločný tréning na ľade celkom pozdával. "Mali sme celkom rozumné tempo. Nie ako pred rokom za pánu Čadu, keď sa od začiatku poriadne lietalo. Na slabiny a úpony to teraz bolo dobré. Vieme však, že drina ešte príde," dodal. 

 

Aj on má od klubu nevyplatené peniaze, no rozhodol sa v Slovane zotrvať. "Trh je celkom zatvorený a voľných hráčov je stále celkom dosť. Slovan prejavil záujem o moje služby a rozhodol som sa, že prídem. Ak sa vyriešia resty z minulej sezóny, tak rád zostanem. Lídri kabíny dostali z vedenia klubu uistenie, že sa situácia opakovať nebude. To by bolo plus, pretože by to mohlo dopadnúť ako vlani. A to nik nechce," prezradil Václav Nedorost a doplnil: "Nemal som iné konkrétne ponuky a ešte som sa nechcel vracať domov. A v Rusku v súčasnosti ide všetko 'pomalšie'." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies