KHL: Nagy chcel do Švédska, Krajči povedal nie

NETKY.SK • 9 Február 2015, 09:52 • 2 min
KHL: Nagy chcel do Švédska, Krajči povedal nie

BRATISLAVA - Slovenský hokejový útočník Ladislav Nagy bol blízko k prestupu zo Slovana Bratislava do švédskeho HV 71, s ktorým sa už dohodol na podmienkach kontraktu, no proti bol generálny manažér "belasých" Maroš Krajči.

slovakia

left justify in out

Už som bol s nimi dohodnutý. Išlo o tím HV 71. Povedal som to pánovi Krajčimu, no ten ma nepustil. Bohužiaľ, je to škoda. Mohol som hrať švédsku ligu...," povedal najproduktívnejší hráč klubu pre pondelňajšie vydanie denníka Šport.

 

Nagy sa pokúšal o odchod, keďže Slovan má už len mizivú šancu dostať sa do play off KHL a tak sa preňho skončí klubová sezóna pravdepodobne už koncom februára. Tridsaťpäťročný krídleník pritom chcel hrať aj v marci, aby sa lepšie pripravil na majstrovstvá sveta v Česku. "Posledné dni som riešil svoju klubovú budúcnosť. Mohol som hrať play off a byť v hernom rytme. Prestupové obdobie sa končí 15. februára, stále verím, že sa niekam posuniem a zahrám si niekde o titul. Keď hráč dlhšie pauzuje, nie je to ono," pokračoval.

 

Nagy má v Slovane dvojročný kontrakt a aj preto ho vedenie nechcelo pustiť, do úvahy pripadalo ešte hosťovanie. Nagy pre Šport povedal aj to, ako mu Krajči odôvodnil rozhodnutie: "Tak, že 15. februára odíde dosť hráčov Slovana do Banskej Bystrice, neviem, kto by potom vlastne zostal v Slovane hrať. Aj toto zohralo úlohu. Nevadí. Možno pôjdem do Švajčiarska. Chcel som sa posunúť z hokejovej stránky a byť stále v tempe. Na druhej strane, možno to padne vhod, môžem si doliečiť zranenia a potom sa zapojiť do reprezentačného kempu. Budem mať aj viac možností byť s rodinou," dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies