KHL: Na štvrtý trip odcestoval Slovan v plnej sile aj s Radivojevičom a Kopřivom

NETKY.SK • 21 November 2013, 08:31 • 2 min
KHL: Na štvrtý trip odcestoval Slovan v plnej sile aj s Radivojevičom a Kopřivom

BRATISLAVA - V kompletnom zložení aj s útočníkom Brankom Radivojevičom a brankárom Miroslavom Kopřivom, odleteli vo štvrtok ráno hokejisti Slovana Bratislava na svoj štvrtý trip v tomto ročníku KHL.

slovakia

left justify in out

Stretnú sa na ňom s identickými súpermi, ako v posledných štyroch zápasoch v Slovnaft aréne, z ktorých zverenci trénera Rostislava Čadu vydolovali osem bodov. Najskôr sa v piatok stretnú v Chanty-Mansijsku s Jugrou, v nedeľu ich čaká Avtomobilist Jekaterinburg, v utorok Barys Astana a na záver Avangard Omsk.

Slovanistov tak čaká opäť poriadna dávka cestovania a vyrovnávania sa s časovým posunom, ktorý je vo všetkých mestách až na Omsk (+6 h) plus päť hodín. 

Radivojevič v tejto poslednej sérii, ktorá bola jeho premiérou v belasom drese pred domácimi fanúšikmi, odohral iba necelé jedno stretnutie s Jugrou, keď po strete so súperovým hráčom si poranil rameno. Keďže stredajšie vyšetrenia vyvrátili vážnejšie zranenie českého brankára Miroslava Kopřivu, bude mať tréner Čada podľa internetovej stránky Slovana na tripe 28 hráčov (3-8-17)

Nominácia Slovana na trip:

Brankári: Godla, Janus, Kopřiva

Obrancovia: Brejčák, Kutlák, Mihálik, Mojžíš, Sersen, Sigalet, Škoula, Štajnoch

Útočníci: Bakoš, Bartovič, Bližňák, Daňo, Hudáček, Kudrna, Kukumberg, Matoušek, Miklík, J. Mikúš, T. Mikúš, Mráz, Netík, Ölvecký, Radivojevič, Šťastný, Vondrka

Späť do Bratislavy sa výprava Slovana vráti bezprostredne po zápase v Omsku na budúci týždeň zo štvrtka na piatok.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies