KHL: Na skúške v Slovane reprezentačný útočník Lušňák

NETKY.SK • 21 Júl 2015, 11:44 • 2 min
KHL: Na skúške v Slovane reprezentačný útočník Lušňák

MARIBOR - Slovenský reprezentačný útočník Patrik Lušňák podpísal skúšobný kontrakt na jeden mesiac s klubom Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Slovan Bratislava.

slovakia

left justify in out

Referuje o tom oficiálny web bratislavského mužstva. Účastník majstrovstiev sveta 2015 Patrik Lušňák pôsobil v sezóne 2014/2015 v bieloruskom tíme Junosť Minsk, slovenský hokejista patril medzi najproduktívnejších hráčov mužstva. Dvadsaťšesťročný útočník (nar. 6. novembra 1988) pred pôsobením v Bielorusku hral za rodné Piešťany, Chomutov, Kometu Brno, Skalicu či Třinec. Za reprezentáciu SR nastúpil dosiaľ v 37 zápasoch a dal 5 gólov. "Do začiatku súťažnej sezóny si môže účastník nedávnych majstrovstiev sveta v Česku svojimi výkonmi na tréningoch a v prípravných zápasoch vybojovať riadny kontrakt s klubom pre nadnárodnú KHL," uvádza sa na webe Slovana.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona