KHL: Na listine zranených Ružička, Haščák, Bakoš a Graňák

NETKY.SK • 22 Október 2013, 17:48 • 2 min
KHL: Na listine zranených Ružička, Haščák, Bakoš a Graňák

MOSKVA - Na listine zranených hráčov Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) figurujú štyria Slováci. Mimo hry sú útočníci Štefan Ružička z Avangardu Omsk, Marcel Haščák (Dinamo Riga), Martin Bakoš zo Slovana Bratislava a obranca Dinama Moskva Dominik Graňák. Informácie zverejnil oficiálny web súťaže.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný zakončovateľ Ružička sa zranil pri sobotňajšej premiére v drese Omska po výmene z Ufy v Novokuznecku, v ktorej raz asistoval pri prehre svojho tímu 3:4. O dva roky mladší Haščák absentuje od septembra pre problémy s nohou. Bakoš laboruje so zranením v dolnej časti tela od 4. októbra, Graňák si v úvodný októbrový deň privodil svalové zranenie v oblasti stehna.

Ružička, Haščák a Graňák figurujú v širšej nominácii slovenskej reprezentácie na zimné olympijské hry 2014 v Soči, ktorú v októbri oznámili tréner Vladimír Vůjtek a generálny manažér tímu Otto Sýkora.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona