KHL: Murley bude po ukončení spolupráce so Slovanom pokračovať v Norimbergu

NETKY.SK • 27 August 2015, 15:40 • 2 min
KHL: Murley bude po ukončení spolupráce so Slovanom pokračovať v Norimbergu

NORIMBERG - Kariéra amerického hokejistu Matta Murleyho, ktorý sa nedávno dohodol na ukončení spolupráce so slovenským účastníkom KHL Slovanom Bratislava, bude pokračovať v nemeckej DEL.

slovakia

left justify in out

Skúsenosti 35-ročného útočníka využije klub Norimberg Ice Tigers.

 

Murley odohral v uplynulej sezóne za Slovan 46 zápasov, strelil v nich 11 gólov a pridal 13 asistencií. Predtým hral v KHL ešte za Medveščak Záhreb či dávnejšie aj za Amur Chabarovsk. Do Norimbergu prichádza ako náhrada za zraneného Stevena Reinprechta. "Vzhľadom na jeho zranenie a rekonvalescenciu, ktorá môže trvať až šesť týždňov, sme sa rozhodli konať. Do tímu sme priviedli ďalšieho tvorcu hry. Matt Murley počas svojej kariéry presvedčil o svojich kvalitách, verím, že nám pomôže," povedal pre oficiálny web "ľadových tigrov" športový riaditeľ Martin Jiranek.

 

Murley má skúsenosti aj z NHL. V profilige odohral 62 stretnutí s bilanciou 2 góly a 7 asistencií. Obliekal dresy Pittsburghu a Phoenixu, teda klubu, ktorý v súčasnosti vystupuje pod názvom Arizona Coyotes. Oveľa väčšiu porciu zápasov odohral v nižšej AHL, kde nastúpil na 406 duelov vrátane vyraďovacej časti.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies