KHL: Mnohí hráči Slovana sú od novembra bez výplat

NETKY.SK • 25 Marec 2014, 09:19 • 2 min
KHL: Mnohí hráči Slovana sú od novembra bez výplat

BRATISLAVA - Hokejisti Slovana Bratislava museli počas sezóny v Kontinentálnej hokejovej lige bojovať nielen o body so súpermi, ale aj o svoje financie. Klub má voči hráčom finančné podlžnosti, výplaty hokejistom permanentne meškali a väčšina až na pár výnimiek ich naposledy podľa utorkového vydania denníka Šport videla ešte v novembri.

slovakia

left justify in out

Minulý pondelok na protest hráči odmietli vykorčuľovať na tréning, generálny manažér Maroš Krajči im prisľúbil všetko vyplatiť do konca júna, vďaka čomu sa obnovil tréningový proces. Sezónu belasí oficiálne zakončili poslednou prípravnou jednotkou minulý piatok.

 

Generálny manažér Slovana už pre denník Šport prezradil aj skorší termín, do ktorého chce klub vyrovnať všetky podlžnosti: "Do konca mája, tak ako to ukladá reglement KHL. Tak sa to vždy robí."

 

Slovan obsadil v sezóne 2013/2014 v Západnej konferencii Kontinentálnej hokejovej ligy 11. miesto a nepostúpil do play-off. V Pohári nádeje vypadol v prvom kole s Dinamom Minsk. Do nového ročníka vstúpi pravdepodobne s obmeneným kádrom. Zmluva sa skončila brankárom Jaroslavovi Janusovi a Miroslavovi Kopřivovi, obrancovi Martinovi Škoulovi a útočníkom Romanovi Kukumbergovi, Tomášovi Matouškovi, Michelovi Miklíkovi, Jurajovi Mikúšovi, Tomášovi Mikúšovi, Brankovi Radivojevičovi, Miroslavovi Šatanovi, Michalovi Vondrkovi a Petrovi Ölveckému, kontrakt sa prerušil Markovi Daňovi. Podľa vyjadrenia Maroša Krajčiho pre Šport sa o tom, kto bude v kádri pokračovať rozhodne v nasledujúcich dňoch po rozhovore s trénerom Rostislavom Čadom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona