KHL: Mezeiov Medveščak Záhreb povedie kanadský tréner Doug Shedden

NETKY.SK • 9 Október 2014, 18:43 • 2 min
KHL: Mezeiov Medveščak Záhreb povedie kanadský tréner Doug Shedden

ZÁHREB - Novým trénerom hokejistov Medveščaku Záhreb v KHL sa stal Doug Shedden. Päťdesiattriročný Kanaďan sa dohodol s vedením chorvátskeho klubu na zmluve do konca sezóny, vo funkcii nahradil Američana Chucka Webera. Informoval oficiálny web nadnárodnej súťaže na facebooku.

slovakia

left justify in out

 Shedden už má za sebou niekoľko úspešných zastávok v pozícii hlavného kormidelníka. V roku 2008 doviedol fínsku reprezentáciu k zisku bronzu na MS v Kanade, o štyri roky neskôr uspel s európskym výberom "javorových listov" pod názvom Team Canada na Spenglerovom pohári. V minulosti viedol niekoľko klubov v nižších zámorských súťažiach, svoju európsku púť odštartoval vo Fínsku. V Helsinkách trénoval oboch miestnych rivalov Jokerit aj IFK, vo Švajčiarsku následne šesť sezón po sebe EV Zug. V chorvátskom tíme povedie aj slovenského obrancu Branislava Mezeia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies