KHL: Meszároš zatiaľ prvým hráčom, ktorý so Slovanom predĺžil kontrakt

NETKY.SK • 3 Máj 2017, 11:51 • 2 min
KHL:  Meszároš zatiaľ prvým hráčom, ktorý so Slovanom predĺžil kontrakt

BRATISLAVA - Slovenský hokejový obranca Andrej Meszároš sa dohodol s vedením HC Slovan Bratislava na predĺžení vzájomnej spolupráce do 30. apríla 2018. V stredu predpoludním o tom informoval web Slovana s dôvetkom, že 31-ročný obranca s takmer 700 štartmi v severoamerickej NHL je prvým hráčom, ktorý s klubom predĺžil zmluvu pre nasledujúci ročník Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL).

slovakia

left justify in out

Považskobystrický rodák pribudol do kádra "belasých" vlani v auguste, v tejto sezóne bol kapitánom mužstva. V decembri sa zranil a súťažný ročník nedokončil, absolvoval operácie kolena a ramena. Začiatkom júla by mal byť svojmu zamestnávateľovi opäť k dispozícii, referuje web Slovana.

 

V NHL hrával Meszároš za Ottawu, Tampu Bay, Philadelphiu, Boston a Buffalo, na konte má 695 stretnutí. V drese reprezentácie SR štartoval na štyroch seniorských svetových šampionátoch, predstavil sa aj na ZOH v Turíne 2006, Vancouveri 2010 a Soči 2014.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies