KHL: Kouč Dwyer odchádza z Medveščaku Záhreb, má pred sebou nové výzvy

NETKY.SK • 31 Január 2017, 12:47 • 2 min
KHL: Kouč Dwyer odchádza z Medveščaku Záhreb, má pred sebou nové výzvy

Záhreb - Hokejisti Medveščaku Záhreb dohrajú sezónu KHL bez trénera Gordieho Dwyera. Tridsaťdeväťročný Kanaďan po utorku ukončí svoje pôsobenie v chorvátskom klube a odchádza do Švajčiarska, kde zasadne na striedačku tímu Ambri-Piotta. Vo funkcii nahradí Hansa Kossmanna s cieľom zachrániť klub v najvyššej súťaži NLA.

slovakia

left justify in out

"Ďakujem organizácii Medveščaku za príležitosť viesť klub dve sezóny. Snažil som sa robiť všetko pre úspech klubu. Zároveň sa teším na novú výzvu vo Švajčiarsku," uviedol Dwyer na oficiálnom webe záhrebského klubu. Jeho posledným zápasom v doterajšom pôsobisku bude utorkový duel proti Dinamu Moskva.

Medveščaku patrí v tabuľke Západnej konferencie KHL jedenáste miesto, na ôsmu pozíciu zaručujúcu postup do play off stráca 14 bodov.

 

Chorvátsky klub bude posledným súperom Slovana Bratislava v základnej časti, proti tímu trénera Miloša Říhu odohrá dva zápasy. Prvý je na programe v stredu 15. februára v Bratislave, druhý o dva dni neskôr v Záhrebe.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies