KHL: Medveščak nastúpil proti Podoľsku len so 14 korčuliarmi

NETKY.SK • 18 Február 2015, 11:15 • 2 min
KHL: Medveščak nastúpil proti Podoľsku len so 14 korčuliarmi

PODOĽSK - Chorvátsky klub Medveščak Záhreb nastúpil na utorkový zápas Kontinentálnej hokejovej ligy na ľade Viťazu Podoľsk len so štrnástimi hráčmi v poli.

slovakia

left justify in out

Tréner Doug Shedden mal k dispozícii sedem obrancov a len sedem útočníkov. Napriek nízkemu počtu hráčov držal Medveščak s Podoľskom dlho krok, rozhodujúce dva góly dosiahli domáci v tretej tretine a vyhrali 3:1.


"Bolo to ťažké stretnutie. Na predzápasovej súpiske sme síce mali pätnásť hráčov, ale reálne ich bolo na ľade štrnásť. Môžem byť spokojný s tým, čo odviedli. Máme pred sebou posledné domáce duely ročníka a nastúpia v nich všetci, čo budú môcť," uviedol po stretnutí podľa klubového webu Viťazu Doug Shedden.


Viacerí hráči opustili Medveščak v závere prestupového obdobia, keď už bolo jasné, že klub nepostúpi do play-off. Ďalší sú momentálne zranení a necestovali s tímom ani do Ruska. V súvislosti so záhrebským tímom sa špekuluje aj o jeho budúcnosti v KHL. Medveščak by sa mal údajne presunúť do rakúskej EBEL. "Či bude Medveščak hrať KHL aj v budúcej sezóne? Či budem trénerom tohto tímu? Všetko je otázkou diskusií a na rozhodnutie sa stále čaká," doplnil Shedden.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies