KHL: Marcela Hossu potešila výhra nad Petrohradom

NETKY.SK • 9 December 2013, 10:18 • 2 min
KHL: Marcela Hossu potešila výhra nad Petrohradom

RIGA - Najskôr jasné vedenie 4:0, neskôr dráma a napokon víťazstvo 6:4 nad lídrom KHL SKA Petrohrad oslávili v nedeľu hokejisti lotyšského Dinama Riga.

slovakia

left justify in out

Bodovo sa presadili obaja Slováci, Marcel Hossa (1+0) a Marcel Haščák (0+2). Prvý z nich sa vyjadril, že im pomohli dva rýchle góly na začiatku prvej a druhej tretiny, kedy hostia neboli ešte plne koncentrovaní na hru. 

"Prečo neboli pripravení od prvých sekúnd? Na to sa musíte opýtať ich," citoval klubový web Marcela Hossu, ktorý otvoril gólový účet zápasu už v prvej minúte. Stretnutie po jasnom priebehu vyústilo napokon až do dramatického záveru. "Opäť sa ukázalo, že aj keď vediete 4:0, treba hrať až do záverečnej sirény. Ale po takýchto víťazstvách bývajú veľmi dobré pocity. Musím pochváliť nášho brankára Jakuba Sedláčka," uzavrel s 32 bodmi (15+17) druhý najproduktívnejší hráč Rigy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies