KHL: Mamašov sa nepresadil v New Jersey a ide do Novosibirska

NETKY.SK • 21 Október 2014, 14:38 • 2 min
KHL: Mamašov sa nepresadil v New Jersey a ide do Novosibirska

NOVOSIBIRSK - Klub Kontinentálnej hokejovej ligy Sibir Novosibirsk angažoval do svojich služieb obrancu Renata Mamašova. Obe strany sa dohodli na kontrakte do konca sezóny 2014/2015.

slovakia

left justify in out

Odchovanec CSKA Moskva chcel pôvodne začať ročník v New Jersey, kde bol v tréningovom kempe. Nepodarilo sa mu však prebojovať do základnej zostavy a hľadal si nové pôsobisko.

 

Mamašov je už v Novosibirsku, kde ho čakajú ešte lekárske vyšetrenia, ktoré by mu mali dať zelenú pre štart v drese Sibiru. V minulej sezóne hral za Traktor Čeľabinsk a Neftechimik Nižnekamsk. V KHL má na svojom konte 261 stretnutí, 31 gólov a 82 asistencií. V minulosti si už obliekal dresy CSKA Moskva, Krídel Sovietov Moskva, Dinama Moskva, Torpeda Nižnij Novgorod či Metallurg Magnitogorsk. Informácie zverejnil klubový web. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona