KHL: Lukáš Kozák s dištancom na jeden zápas

NETKY.SK • 3 Február 2017, 17:16 • 2 min
KHL: Lukáš Kozák s dištancom na jeden zápas

MOSKVA - Slovenský hokejový obranca Lukáš Kozák z klubu Medveščak Záhreb dostal od športovo-disciplinárnej komisie Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) dištanc na jedno stretnutie.

slovakia

left justify in out

Nemôže tak nastúpiť v nedeľu proti Viťazu Podoľsk. Dvadsaťpäťročný bek totiž vo štvrtok v stretnutí proti Lokomotivu Jaroslavľ dostal trest na 5 minút plus do konca duelu za kopnutie súpera. Disciplinárka jeho zákrok vyšetrila a udelila mu jednozápasovú "stopku". V nedeľu nemôže hrať ani jeho spoluhráč Thomas Larkin, ktorý takisto nedohral štvrtkový zápas za úder hokejkou.

 

Dištanc na dve stretnutia dostal ďalší hráč "medveďov" Blake Parlett, ktorý si ho "vyslúžil" za verbálny útok na rozhodcov. Keďže dostal už tretí tohtosezónny trest do konca zápasu, športovo-disciplinárna komisia mu zakázala podľa platných pravidiel štart v ďalšom súboji. Pre Parletta sa tak sezóna skončila, keďže Medveščak odohrá už len tri súťažné stretnutia vrátane dvoch na ľade Slovana Bratislava 14. a 15. februára.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona