KHL: Lipiansky strávil nedobrovoľne noc navyše v Petrohrade

NETKY.SK • 5 November 2013, 08:57 • 2 min
KHL: Lipiansky strávil nedobrovoľne noc navyše v Petrohrade

BRATISLAVA - Asistent trénera hokejistov bratislavského Slovana Ján Lipiansky strávil nedobrovoľne deň navyše v ruskom Petrohrade.

slovakia

left justify in out

Pri návrate slovenského účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy zo štvorzápasového tripu v Rusku prišli colníci na to, že nemá platné víza. S tímom v piatok večer neodletel a domov sa mohol vrátiť až neskôr.

"Mal som len dvojvstupné víza a dva razy som s tímom trip v Rusku už absolvoval. Teraz som na ich územie vstupoval tretí raz. Oni ma vlastne nemali pustiť už ani do Čerepovca. To ani neviem, akou záhadou sa podarilo. Zostal tam so mnou tvrdnúť aj Alexej Jaškin. Prespali sme v hoteli a na druhý deň večer prileteli linkou z Moskvy do Viedne," uviedol pre utorkové vydanie denníka Šport Ján Lipiansky. 

V Slovane museli počas víkendu riešiť nepríjemnú komplikáciu. Do budúcnosti sa podobným problémom chcú v klube vyhnúť, aj keď príprava ciest do Ruska býva vzhľadom na administratívne záležitosti dosť komplikovaná. "Veci sa vybavovali na poslednú chvíľu a zabudli sme skontrolovať, či sú víza platné. Jano Lipiansky mal pas v rukách a mohol nás na to upozorniť, ale neskontrolovali sme to ani my. Stalo sa, čo sa stalo, ale uznávam, že to bola zbytočná komplikácia," zareagoval pre Šport manažér Slovana pre styk s KHL Alexej Jaškin. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies