KHL: Lev Praha má finančné problémy, rieši budúcnosť

NETKY.SK • 4 Jún 2014, 10:18 • 2 min
KHL: Lev Praha má finančné problémy, rieši budúcnosť

MOSKVA - Finalista Gagarinovho pohára Lev Praha má finančné problémy spojené s ďalším účinkovaní v Kontinentálnej hokejovej lige. Budúcnosť českého účastníka nadnárodnej súťaže by sa mala vyriešiť v najbližších dňoch. V súvislosti s Levom sa v zákulisí špekuluje aj o sťahovaní z Prahy i o odstúpení z KHL, zatiaľ však ide o neoficiálne dohady.

slovakia

left justify in out

"V súčasnosti je v klube normálne pracovné prostredie. Čakáme na rozhodnutia zhora," rozhovoril sa v rozhovore pre Sovietskij Sport športový riaditeľ Leva Rašid Chabibulin, ktorý následne zareagoval na otázku o chýroch, že v klube nie je všetko v poriadku: "Nechcem hovoriť o niečom, čo nie je moja parketa. Viem, že sú nejaké problémy a riešia sa. Som v kontakte s prezidentom klubu Jevgenijom Myškovským. Myslím si, že v blízkom čase bude všetko jasné. Sú problémy spojené s financovaním klubu v budúcnosti, ak som dobre pochopil situáciu." 

 

So situáciou je oboznámený už aj prezident KHL Alexander Medvedev. Chabibulin zatiaľ nechce špekulovať o možnosti, že by Lev nehral v novej sezóne v KHL. "Nemôžem nič povedať na túto tému. Musíme chvíľu počkať. Do týždňa bude situácia viac-menej jasná," dodal pre Sovietskij Sport Chabibulin. Lev Praha prehral tohtoročné finále Gagarinovho pohára s Metallurgom Magnitogorsk v sedemzápasovej sérii. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies