KHL: Kozák opustil Slovan, sezónu dohrá v Komete Brno

NETKY.SK • 27 Január 2016, 11:41 • 2 min
KHL: Kozák opustil Slovan, sezónu dohrá v Komete Brno

BRNO - Slovenský hokejista Lukáš Kozák nebude so Slovanom Bratislava bojovať o postup do play off KHL. Po odchode z klubu dohrá prebiehajúci ročník v Komete Brno.

slovakia

left justify in out

Českého extraligistu netrápi v súčasnosti len výsledková kríza, ale aj hráčsky lazaret. Kometa zaznamenala päť prehier za sebou, navyše chýba jej až sedem zranených hráčov. Prvou voľbou na vystuženie defenzívy bol člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie Lukáš Kozák. "Snažíme sa priviesť posily, na vzniknutú situáciu teda reagujeme. Lukáš podpísal zmluvu do konca sezóny. Veríme, že sa uplatní a zvýši agresivitu v obrannej fáze," povedal na oficiálnom webe majiteľ Komety Libor Zábranský.

 

Dvadsaťštyriročný Kozák odohral v prebiehajúcom ročníku za Slovan 32 zápasov, najčastejšie na pozícii siedmeho beka. Na bodové konto si pripísal len jednu asistenciu. Rok predtým nastúpil v "belasom" drese v KHL na 17 duelov, väčšinu ročníka však strávil v tipsportligovej Dukle Trenčín, kde patril k najproduktívnejším obrancom v súťaži. Na Slovensku hral aj za HK 36 Skalica či MHC Martin.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona