KHL: Kozák na dvojmesačnú skúšku do Slovana Bratislava

NETKY.SK • 14 Júl 2015, 11:41 • 2 min
KHL: Kozák na dvojmesačnú skúšku do Slovana Bratislava

BRATISLAVA - Slovenský hokejista Lukáš Kozák, ktorý pred niekoľkými týždňami naberal skúsenosti vo vývojovom kempe v tíme NHL New York Rangers, prichádza do HC Slovan Bratislava na dvojmesačnú skúšku. Informoval o tom web klubu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný obranca si v uplynulom ročníku odkrútil premiéru v KHL, keď v drese s orlom na hrudi nastúpil spolu na sedemnásť stretnutí. Odchovanec martinského hokeja pôsobil v Slovane aj v majstrovskom extraligovom ročníku 2011/2012 a odohral 40 zápasov. V posledných dvoch sezónach nastupoval v Dukle Trenčín či HK 36 Skalica.

 

Kozák je tiež členom širšieho kádra slovenskej hokejovej reprezentácie. V uplynulom ročníku si za A-tím pripísal desať štartov. Ešte v juniorskom veku absolvoval svetové šampionáty do 18 a 20 rokov. "HC Slovan Bratislava opätovne víta v tíme Lukáša Kozáka a v tréningoch a prípravných zápasoch počas leta mu želá veľa šťastia," uvádza sa v stanovisku "belasých".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies