KHL: Kovaľčuk nenastúpi za SKA v dvoch domácich dueloch

NETKY.SK • 24 Február 2016, 22:01 • 2 min
KHL: Kovaľčuk nenastúpi za SKA v dvoch domácich dueloch

PETROHRAD - Iľja Kovaľčuk prišiel o kapitánske "céčko" v klube Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) SKA Petrohrad. Ofenzívny klenot tiež vynechá najbližšie dve domáce stretnutia obhajcu Gagarinovho pohára v 1. kole play-off KHL 2015/2016 proti Lokomotivu Jaroslavľ.

slovakia

left justify in out

Kovaľčuka po nedeľnej prehre v Jaroslavli Jaroslavľ vyradilo vedenie SKA z kádra. Hokejista sa vzápätí presunul do Petrohradu a trénuje individuálne. Tridsaťdvaročný útočník odohral v prvom dueli 24:26 min na ľavom krídle tretej formácie, mal dva mínusové body. Za týmto rozhodnutím je potrebné hľadať pravdepodobne hráčovu slabšiu výkonnosť. Dvojnásobný majster sveta Kovaľčuk priviedol Petrohrad vlani k premiérovému triumfu v KHL a vyhlásili ho za najužitočnejšieho hráča play-off. V 50 zápasoch základnej časti tejto sezóny pozbieral 49 bodov (16+33). S klubom má platný kontrakt aj na ďalší ročník.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona