KHL: Kovaľčuk je po operácii už v poriadku a začal s tréningami

NETKY.SK • 13 Júl 2014, 14:28 • 2 min
KHL: Kovaľčuk je po operácii už v poriadku a začal s tréningami

PETROHRAD - Ruský hokejový útočník Iľja Kovaľčuk sa úspešne zotavil z aprílovej operácie kolena a po troch mesiacoch sa zapojil do prípravy SKA Petrohrad na novú sezónu.

slovakia

left justify in out

Kovaľčuka operovali na jednej z kliník v bavorskom Mníchove. Ruský reprezentant pre chirurgický zákrok vynechal majstrovstvá sveta v máji v bieloruskom Minsku, na ktorých zborná triumfovala. "Liečenie bolo úspešné, všetko išlo podľa plánov. Robil som špeciálne cvičenia a potom som už absolvoval prípravu na suchu podľa modelu, ktorý praktizujem už dvanásť rokov. Teraz ma už čakajú tréningy v SKA. Je skvelé, že nás povedie Viačeslav Bykov," povedal pre R-Sport Kovaľčuk.

 

Tridsaťjedenročný krídelník sa zranil počas sezóny 2013/2014 v tíme Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) SKA Petrohrad. Dvojnásobný majster sveta odohral v minulom ročníku za SKA celkovo 53 stretnutí, v ktorých strelil devätnásť gólov a pridal 25 asistencií. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies