KHL: Kovaľčuk dostal napomenutie za nadávky po Slovane

NETKY.SK • 3 Február 2015, 17:46 • 2 min
KHL: Kovaľčuk dostal napomenutie za nadávky po Slovane

MOSKVA - Kapitán SKA Petrohrad Iľja Kovaľčuk dostal napomenutie od vedenia Kontinentálnej hokejovej ligy za nadávky novinárom po januárovom neúspešnom zápase so Slovanom Bratislava.

slovakia

left justify in out

Kovaľčuk bol po prehre 1:2 po samostatných nájazdoch nervózny a po jednej otázke žurnalistu zaskočil všetkých vulgarizmami. Komisia KHL preskúmala celý incident a zistila porušenie reglementu súťaže. "V súlade s disciplinárnym poriadkom dostal Kovaľčuk varovanie," uvádza web KHL.

Podľa ruskej agentúry R-Sport obvinil Kovaľčuk viacerých petrohradských žurnalistov z nadŕžania konkurenčnému CSKA Moskva. Stalo sa to po otázke smerujúcej ku klubu z ruskej metropoly. 


Kovaľčuk ohrozil bratislavskú bránku sedemkrát, ale ani raz sa nepresadil. Hviezda SKA nepremenila svoj pokus ani v rozstrele. Kovaľčuk odohral v tejto sezóne 47 stretnutí a nazbieral v nich 51 bodov (23+28). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies