KHL: Karalahti cíti najlepšiu formu v kariére

NETKY.SK • 28 Apríl 2014, 14:36 • 2 min
KHL: Karalahti cíti najlepšiu formu v kariére

HELSINKI - Fínsky obranca Jere Karalahti chce v nasledujúcej sezóne hrať v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL). Tridsaťdeväťročný bek by rád pokračoval v Jokerite Helsinki, no v prípade, že sa so "žolíkmi" nedohodne na novej zmluve, nebráni sa návratu do bieloruského Dinama Minsk.

slovakia

left justify in out

Tam funkciu hlavného trénera vykonáva Slovák Ľubomír Pokovič. "Mám za sebou dobrú sezónu v Jokerite, Helsinki sú moje rodné mesto. Uvidíme, ako to dopadne. Minsk sa mi veľmi páči a chcel by som sa tam vrátiť. Rok čo rok som starší a strážim si výkonnosť čoraz viac. Teraz cítim, že som za celú kariéru nemal lepšiu formu. Dokonca som zhodil asi desať kilogramov," povedal pre portál Sportbox.ru Karalahti.

 

Obranca so skúsenosťami zo zámorskej NHL (dovedna 166 duelov za Los Angeles a Nashville) si okrem KHL v Diname Minsk (2011 - 2013) a najvyššej fínskej súťaže vyskúšal aj nemeckú DEL (Hamburg). Fínsko reprezentoval na šiestich majstrovstvách sveta a na svojom konte má zo svetových šampionátov dvakrát striebro a raz bronz. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies