KHL: Kanaďan Pyett doplní obranné rady Čerepovca za zraneného Almqvista

NETKY.SK • 13 November 2014, 14:48 • 2 min
KHL: Kanaďan Pyett doplní obranné rady Čerepovca za zraneného Almqvista

ČEREPOVEC - Kanaďan Logan Pyett sa dohodol na kontrakte do konca sezóny 2014/2015 s klubom Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Severstaľ Čerepovec.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný obranca nahradí na súpiske ruského klubu zraneného Švéda Adama Almqvista. Informovala o tom oficiálna stránka družstva z Čerepovca.
     

Pyett koncom októbra odišiel z Admiralu Vladivostok, za ktorý odohral 21 zápasov a zaznamenal štyri góly a tri asistencie. "V tejto sezóne máme veľa hráčov s vážnymi zraneniami. V nemocnici sa už nachádzajú Bušujev, Medvedev a Gimbatov. Teraz k nim pribudol i obranca Almqvist, ktorý nám bude chýbať do konca sezóny. V dôsledku toho vznikol problém v obranných radoch. Veríme, že Pyett svojou hrou posilní defenzívu Severstaľu," konštatoval generálny manažér Čerepovca Vladimir Sokolov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies