KHL: Kanaďan Leblanc mieri do Slovana, Višňovský je vítaný

NETKY.SK • 19 Október 2015, 11:13 • 2 min
KHL: Kanaďan Leblanc mieri do Slovana, Višňovský je vítaný

BRATISLAVA - Hlavný tréner hokejistov Slovana Bratislava Miloš Říha by vo svojom kádri rád privítal skúseného obrancu Ľubomíra Višňovského, ktorý je po neúspešnej skúške v tíme zámorskej NHL Chicago Blackhawks bez klubu.

slovakia

left justify in out

"Všetko je na ňom.  Priestor u nás stále má. Je pravdou, že má zdravotné problémy, ale radi by sme ho dotiahli najmä kvôli fanúšikom," povedal po sobotňajšom triumfe "belasých" nad Jugrou Chanty-Mansijsk Miloš Říha.


Súpiska Slovana by sa už čoskoro mohla rozrásť o ďalšieho legionára, do tímu slovenského účastníka nadnárodnej Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) by mal pribudnúť útočník Louis Leblanc. Referuje o tom kanadský televízny kanál TVA Sports, podľa ktorého 24-ročný hráč so skúsenosťami z NHL už podpísal zmluvu. Louis Leblanc od leta 2011 absolvoval v tíme Montreal Canadiens dovedna 50 duelov profiligy s bilanciou 5 gólov a 5 asistencií. V minulej sezóne pôsobil vo farmárskej AHL v mužstve Norfolk Admirals.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies