KHL: Káder Slovana by mal doplniť ešte obranca a útočník

NETKY.SK • 5 August 2015, 10:14 • 2 min
KHL: Káder Slovana by mal doplniť ešte obranca a útočník

BRATISLAVA - Všetky štyri prípravné zápasy bratislavského Slovana pred novou sezónou Kontinentálnej hokejovej ligy 2015/2016 sa skončili úspechom "belasých", nateraz posledný v utorok v Slovnaft aréne víťazstvom 5:4 po samostatných nájazdoch nad Kometou Brno.

slovakia

left justify in out

"Som spokojný, pretože sme neprehrali, ale v tomto zápase to už nebolo také disciplinované a zodpovedné ako v predchádzajúcich stretnutiach vonku. Ale bol to prvý duel doma a chalani sa chceli ukázať. Prehnaná snaha mala za dôsledok, že sme behali tam, kde sme behať nemali. Trochu sme nezvládli taktické veci. Stále budeme pracovať a hráči zatiaľ na tréningoch makajú na 120 percent. Ak to vydržíme a pridáme trochu tých taktických vecí, tak si myslím, že sa nemáme čoho obávať," uviedol na oficiálnom klubovom webe tréner Slovana Miloš Říha.


Káder na nadchádzajúci ročník ešte zďaleka nie je uzavretý, okrem hráčov na skúške sú v hľadáčiku aj posily. "Mali by nás doplniť ešte jeden obranca a jeden útočník. O obrancovi už mám konkrétnu predstavu, útočník je ešte v štádiu hľadania. Ale ešte máme čas, toto mužstvo ma presvedčilo, že dokáže hrať s každým, pokiaľ bude disciplinované a obetavé. Tím je viac ako jednotlivec," dodal pre hcslovan.sk Miloš Říha.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona