KHL: Ježov môže opäť trápiť slovanistov

NETKY.SK • 25 December 2014, 15:01 • 2 min
KHL: Ježov môže opäť trápiť slovanistov

PETROHRAD - Hokejisti Slovana Bratislava môžu v piatok už po štyroch dňoch opäť zvádzať súboje s brankárom Iľjom Ježovom.

slovakia

left justify in out

Vedenie SKA Petrohrad, ktorý v piatok nastúpi v Slovnaft Arene, povolalo Ježova opäť do svojho tímu z Togliatti. Brankár bol najväčšou oporou Lady v pondelkovom víťaznom zápase v Bratislave. Slovan súpera jasne prestrieľal 48:20, ale prehral 2:3 po samostatných nájazdoch.

 

Ježov začal sezónu v SKA, ale klub ho následne vymenil do Togliatti. V drese Lady vychytal v 33 stretnutiach jedenásť víťazstiev, mal 92,9 % úspešnosť zákrokov a pustil v priemere 2,35 gólu na zápas. Ježov sa dostal medzi najlepších brankárov ligy a SKA ho vymenil späť, tentoraz poslal opačným smerom Jevgenija Ivannikova. Ďalší gólman SKA Dmitrij Šikin zasa posilní HK Soči. Do Petrohradu prišiel počas tejto sezóny z Atlantu Mytišči, klub ho poslal na farmu do Vyššej ligy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies