KHL: Jekaterinburg odvolal Razina

NETKY.SK • 2 November 2016, 11:08 • 2 min
KHL: Jekaterinburg odvolal Razina

JEKATERINBURG - Avtomobilist Jekaterinburg sa stal ďalším klubom Kontinentálnej hokejovej ligy, ktorý vymenil trénera.

slovakia

left justify in out

Momentálne dvanásty tím Východnej konferencie, 8. novembra najbližší súper Slovana Bratislava, ukončil spoluprácu s Andrejom Razinom i jeho celým realizačným tímom, v ktorom pracoval ako asistent aj Marcel Ozimák. Príčinou bolo dvanásť prehier z ostatných šestnástich zápasov. Razin viedol Jekaterinburg druhú sezónu.


Na striedačku Avtomobilistu sa po reprezentačnej pauze postaví skúsený Vladimir Krikunov, ktorému budú pomáhať Ivan Krivonosov a Oleg Mikuľčik. Šesťdesiatšesťročný Krikunov naposledy viedol Nižnekamsk. "Poslednú nedeľu sa mi ozvalo vedenie klubu a ponúklo spoluprácu. Zobral som si dve hodiny na rozmyslenie a od pondelka som už v Jekaterinburgu. Je jasné, že klub nechce chýbať v play-off. Sezónu začal dobre, ale potom sa niečo zlomilo. Môj štýl práce je iný ako Razinov,“ povedal pre Championat.com Krikunov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies